Політика конфіденційності

ТОВ «ФЕММА» з повагою ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш Інтернет-магазин.

Інформація збирається з метою обробки і використання лише у випадку, якщо Ви добровільно надали її та висловили згоду на її використання. Добровільно надана Вами персональна інформація використовується в рамках чинного законодавства України.

Обробка та зберігання персональних даних користувачів сайту Інтернет-магазину здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності.

 

  1. Визначення термінів
  1. Користувач (покупець; суб’єкт персональних даних) – фізична особа, яка відвідує сайт Інтернет-магазину для придбання, замовлення продукції або яка має намір придбати чи замовити продукцію та персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності.
  2. Персональні дані – будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до ідентифікованої особи, чи до особи, яка може бути ідентифікована, та дає можливість її ідентифікувати прямо чи опосередковано на підставі ідентифікаційної інформації (такої як ім’я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження, онлайн-ідентифікатор) або за допомогою кількох показників, характерних для фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної або соціальної ідентичності особи
  3. Згода на обробку персональних даних – будь-яке вільно надане, конкретне, поінформоване та однозначне зазначення бажань суб’єкта даних, яким він або вона, шляхом оформлення заяви чи проявом чітких ствердних дій, підтверджує згоду на опрацювання своїх персональних даних.
  4. Обліковий запис Користувача – це відомості про Користувача надані ним під час заповнення полів на сайті Інтернет-магазину, які дозволяють однозначно ідентифікувати Користувача в процесі використання ним сайту Інтернет-магазину. Обліковий запис створюється Користувачем під час реєстрації сайті Інтернет-магазину. Для отримання доступу до свого Облікового запису Користувач використовує повідомлені ним при реєстрації адресу електронної пошти та пароль.
  1. Мета та цілі обробки персональних даних

ТОВ «ФЕММА» обробляє персональні дані Користувачів сайту Інтернет-магазину  для належного виконання договорів, укладених через сайт pazmanskiy.com.ua (надалі – «Сайт»), та опрацювання замовлення Користувача. Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для:

  • Реєстрації та авторизації Користувача на Сайті;
  • Забезпечення створення облікового запису Користувача;
  • Оформлення та розміщення замовлення на товари;
  • Виконання Продавцем умов Договору публічної оферти (посилання на договір);
  • Оплати товарів, обробки та отримання платежів, виставлення рахунків, видачі супровідних документів;
  • Доставки товарів, що замовив Користувач;
  • Встановлення зворотного зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, обробки запитів, замовлень, заявок від Користувача;
  • Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
  • Маркетингових цілей.
  • Аналіз зручності користування Сайтом.
  1. Склад персональних даних, які підлягають обробці

Обробці підлягають наступні персональні дані Користувачів Сайту:

  • Прізвище, ім’я та по-батькові;
  • Адреса електронної пошти;
  • Адреса доставки;
  • ІР-адреса;.
  • Номер телефону;
  • Дата народження (надається за бажанням Користувача).
  • Інформація про Ваші придбання, замовлення, повернення.

У випадку, розірвання договору та повернення товару неналежної якості Ви також повинні зазначити банківські реквізити, за якими ТОВ «ФЕММА» може перерахувати кошти, сплачені за товар неналежної якості

  1. Правові підстави обробки даних

Персональні дані обробляються відповідно до Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 року. Для забезпечення захисту персональних даних Користувачів на території України повною мірою, ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Ми обробляємо ваші персональні дані лише у випадку наявності вашої згоди, наданої під час реєстрації на Сайті та створення Користувачем Облікового запису та (або) оформлення замовлення.

Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною. Відсутність згоди на обробку персональних даних не дає можливості зареєструватися на Веб-сайті Інтернет-магазину, користуватися своїм Обліковим записом, оформляти замовлення, купувати на Веб-сайті Інтернет-магазину.

ТОВ «ФЕММА» не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю. Вважається, що Користувач надає достовірну інформацію і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несе Користувач.

  1. Права Користувача у зв’язку з передачею та обробкою персональних даних:

У зв’язку з обробкою персональних даних Користувачі Сайту мають наступні права:

  1. знати про місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) контролера чи процесора персональних даних.
  2. відкликати свою згоду на збір та обробку персональних даних в будь-який час без зазначення причин. Запит може бути про відкликання згоди на обробку частково, наприклад відкликання згоди на отримання комерційної інформації, або про відкликання згоди на обробку повністю. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних повністю ваш Обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину видаляється, а ваші дані більше не обробляються. Відкликання згоди не вплине на жодну здійснену раніше діяльність.
  3. в будь-який час вимагати видалення або знищення своїх персональних даних без зазначення причини. Запит на видалення або знищення персональних даних не вплине на здійснені раніше дії. Видалення даних означає, що ваш Обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину буде видалено, а ваші дані ми більше не оброблятимемо.
  4. в будь-який час звернутися до нас із запитом про отримання від нас інформації про те, які ваші персональні дані ми обробляємо, зміст таких персональних даних, умови надання доступу до персональних даних.
  1. Період зберігання персональних даних

Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.

Ми зберігаємо ваші дані до моменту видалення Облікового запису Користувача на Сайті. Обліковий запис Користувача може видалятися за Вашим запитом, а також у разі відкликання Вашої згоди на обробку персональних даних, заперечення проти обробки персональних даних або вимоги про їх видалення.

6. Файли cookies

Для роботи Сайту використовуються файли cookies. Файли cookies - це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації нашого Веб-сайту до ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.

Pazmanskiy.com.ua
м. Львів, вул. Генерала Юнаківа, 9 оф. 1.